Estiu, per fí!

Explorar, jugar, viure experiències diferents i aprendre d'elles... és el que fa la nostra mainada quan s'ha acabat el curs escolar.
Aquest final de curs va ser, com és habitual, força emotiu, amb el comiat dels alumnes de 6è a qui trobarem a faltar, els nervis de "les notes", etc. L'espectacle de balls que l'alumnat va oferir a les famílies va ser molt bonic, amb un esforç de vestuari i atrezzo superior al de cursos anteriors...
Potser la diferència principal fou que, a banda de la festa d'aigua que fan al matí a l'escola, aquest cop no hi va haver festa d'aigua a la tarda amb les famílies. I és que la Junta de l'AMPA d'aquest curs no ho va estimar convenient... Ens va semblar que, enlloc de gastar prop de 500 € en una festa de l'escuma a la plaça, seria millor fer una altra festa a principi de curs (octubre?) amb les famílies de l'escola (incloses les noves, a qui es donaria la benvinguda) dins l'escola.
Cal tenir en compte que enguany l'AMPA ha invertit uns 3000€ en ordinadors i uns 1000€ en llibres per a les aules. També val a dir que, de cara al curs vinent, s'estan reservant uns estalvis per invertir en el pati de l'escola; i que s'ha acordat amb l'escola fer una sortida trimestral una de les quals pagarà l'AMPA.