Xerrada - col·loqui


El proper dijous 31 de maig a les 6 de la tarda tindrem l'oportunitat d'aprendre una mica més sobre aquesta feina tan difícil però alhora tan important i bonica que és fer créixer la mainada de manera sana. La psicòloga Mercè Pereira ens parlarà de què necessiten per afrontar les dificultats amb què es trobaran a la vida... Després pares, mares i mestres podrem reflexionar conjuntament i debatre al respecte.
Des de l'AMPA proposem aquesta xerrada perquè hem detectat certa preocupació entre les famílies, preocupació envers els conflictes que sovint es produeixen entre nens i nenes de l'escola, de vegades amb bones dosis d'agressivitat... També la por a l'assetjament, al bullying!
En general, les mares i pares no voldríem sobreprotegir els nostres fills; però sí que volem protegir-los de qualsevol tipus de violència i alhora transmetre'ls valors de respecte, diàleg, pau... Com ho fem?
Per cert, hi haurà servei de cangur (la Francina) per fer-se càrrec de la mainada que calgui durant la xerrada. Tanmateix aviseu-nos, perquè en funció del nombre de nens i nenes caldrà o no una persona més... Podeu fer-ho a ampaceipvall.llobrega@gmail.com