Posem-nos al dia!

Les mares i els pares ens trobem avui amb dificultats que els nostres pares no tenien en l'educació dels fills. Bàsicament, les derivades de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
La xarxa i les pantalles tenen per a la mainada riscos diversos: riscos per a la salut física (vista, esquena), risc d'addicció, conseqüències potser també de caràcter social, en el desenvolupament neuronal... Mirarem de buscar experts de l'àmbit de la medicina o la psicologia que ens ajudin en aquestes qüestions properament.
Aquest cop, en canvi, serà des d'una perspectiva policial que se'ns presentaran els perills anomenats cyberbullying, grooming, sexting... riscos que els nostres infants i adolescents corren mentre estan connectats a Internet. Un cop més (sol venir cada dos o tres anys), el caporal Domènech de la comissaria de La Bisbal ens ho explicarà i ens farà algunes recomanacions.
Com en altres xerrades, si cal l'AMPA cobrirà el servei de guarderia. Tanmateix, necessitem saber per a quants nens/nens caldria. Si us plau, les famílies interessades envieu-nos un missatge a ampaceipvall.llobrega@gmail.com
Us hi esperem!