Escola de mares i pares

El proper dilluns 27 de gener es reedita aquesta xerrada que ja es va fer al desembre, perquè moltes persones va quedar-se sense plaça. Serà una xerrada participativa a càrrec de Maria Goday en què treballarem eines per prevenir els moments de desbordament que de vegades tenim amb els nostres fills i practicarem, per si arriben, com acompanyar-nos des d'una comunicació quotidiana respectuosa. Es tracta d'una activitat gratuïta que, en aquest cas, es durà a terme a les 19.30 al pavelló de l'Escola Vila-Romà.
L'AMPA de l'Escola Vall-llobrega col·labora amb les associacions de mares i pares de les escoles La Sínia i Llevantí de Mar (de Sant Antoni de Calonge), Vila-romà i La Vila (de Palamós), en això que anomenem "escola de mares i pares"; la idea és oferir conjuntament diverses xerrades al llarg del curs a fi i efecte d'optimitzar els recursos.
La que es preveu per al mes de febrer (ja concretarem més endavant) serà sobre sexualitat, i la farem a Vall-llobrega. Per als mesos de març, abril i maig estem treballant en els temes deures, noves tecnologies i medi ambient respectivament.